Lava VL0558 Sáčky pro suché zrání masa
Kód: 6LNVL0558Přes 6.000
produktů skladem
produktů skladem
Doprava Zásilkovnou zdarma
od 3.000 Kč
od 3.000 Kč
Odborník na trhu
od roku 2007
od roku 2007
Související produkty
Detailní popis produktu
Dokonalou chuť vyzrálého masa můžete získat i bez použití speciálních zracích skříní. Stačí použít zrací sáčky, ve kterých během 3-4 týdnů maso "zestárne" a získá tu nejlepší chuť a křehkost. Jenom dobře vyzrálé maso je ideální surovinou pro další úpravu ať už grilováním nebo pečením.
Charakteristika
- sáčky pro suché zrání hovězího masa nebo zvěřiny
- sáček fungující na principu membrány - jednostranně propustný pro vodní páry
- při zrání masa dochází k biochemickým procesům, kterými maso získává křehkost a plnou chuť
- maso ve zracím sáčku zraje cca 3-4 týdny v lednici (při teplotě cca +3°C)
- vhodné pro jakýkoliv typ vakuovacího zařízení
Obsah balení:
- 4 ks sáčků velikosti O / rozměr sáčku 250x400 mm (1,5-4 kg masa)
- 4 ks Vac-Aid pásků pro vysátí vzduchu vakuovacím zařízením
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vakuové balení |
---|---|
Záruka: | 24 měsíců |
Hmotnost: | 0.047 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.