Lava VL0555 Sáčky pro suché zrání masa
Kód: 6LNVL0555produktů skladem
od 3.000 Kč
od roku 2007
Související produkty
Lednice (skříň) na suché zrání až 20 kg masa, klobás i salámů s využitelným...
Svářečka fólií, vakuová balička německé kvality nejen pro domácí použití.
Svářečka fólií, vakuová balička německé kvality nejen pro domácí použití s...
Vakuová balička profesionální kvality umožňující 3násobný svár s délkou až 46...
Výrobní jednotka zahrnující všechny komponenty, které jsou potřeba pro...
Patentovaná jelení vábnička umožňující vydat až šest různých zvuků k vyvolání...
Detailní popis produktu
Dokonalou chuť vyzrálého masa můžete získat i bez použití speciálních zracích skříní. Stačí použít zrací sáčky, ve kterých během 3-4 týdnů maso "zestárne" a získá tu nejlepší chuť a křehkost. Jenom dobře vyzrálé maso je ideální surovinou pro další úpravu ať už grilováním nebo pečením.
Charakteristika
- sáčky pro suché zrání hovězího masa nebo zvěřiny
- sáček fungující na principu membrány - jednostranně propustný pro vodní páry
- při zrání masa dochází k biochemickým procesům, kterými maso získává křehkost a plnou chuť
- maso ve zracím sáčku zraje cca 3-4 týdny v lednici (při teplotě cca +3°C)
- vhodné pro jakýkoliv typ vakuovacího zařízení
Obsah balení:
- 2 ks sáčků velikosti S / rozměr sáčku 200x300 mm (1-2 kg masa)
- 2 ks sáčků velikosti M / rozměr sáčku 250x550 mm (2-5 kg masa)
- 4 ks Vac-Aid pásků pro vysátí vzduchu vakuovacím zařízením
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vakuové balení |
---|---|
Záruka: | 24 měsíců |
Hmotnost: | 0.047 kg |
Speciální sáčky pro dokonalé vyzrání zvěřiny nebo hovězího masa bez nutnosti...
Speciální sáčky pro dokonalé vyzrání zvěřiny nebo hovězího masa bez nutnosti...
Extra kvalitní strukturovaná vakuovací fólie v různých šířkách pro uchování...
Lednice (skříň) na suché zrání až 20 kg masa, klobás i salámů s využitelným...
Sada nádob pro vakuové uchování potravin. Široký rozsah použití, německá...
Sada 5 ks podložek ve zlato/černém oboustranném provedení. Podložka chrání...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.