DRY AGER Bible o suchém zrání masa a jiných produktů

DRY AGER Bible o suchém zrání masa a jiných produktů

Značka: DRY AGER
DRY AGER Bible o suchém zrání masa a jiných produktů
Loading...

DRY AGER Bible o suchém zrání masa a jiných produktů

Kniha plná receptů, inspirací a odborných znalostí nezbytných pro metodu suchého zrání masa, uzenin a ostatních potravin. Pevná vazba, 300 stran, anglický jazyk. Informace určené pro lednice série Dry Ager Premium S.
Značka: DRY AGER
Záruka: 24 měsíců Kód: 7LNDX2041 Kód: 7LNDX2041 Kód: 7LNDX2041 Kód: 7LNDX2041 Kód: 7LNDX2041 Kód: 7LNDX2041 Kód: 7LNDX2041 Kód: 7LNDX2041 Kód: 7LNDX2041 Kód: 7LNDX2041 Kód: 7LNDX2041 Kód: 7LNDX2041
Na objednávku
1 925 Kč 1 718,75 Kč bez DPH
Možnosti doručení

Detailní informace

Produkty skladem
Přes 6.000
produktů skladem
Doprava zdarma
Doprava Zásilkovnou zdarma
od 3.000 Kč
Specializace
Odborník na trhu
od roku 2007

Hodnocení obchodu

4,9 65 hodnocení
5
64x
4
0x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

PV Avatar autora Petr Vychodil | 29.1.2025
Avatar autora Jiří Šír | 28.1.2025
Děti mi objednali špatnou velikost.Po tel.domluvě,mi byla čepice k mé spokojenosti do týdne zaslána .Moc děkuji za velice vstřícné jednání a ochotu .J.Š
Avatar autora | 24.1.2025
JD Avatar autora Jana Dvořáková | 17.1.2025

Zobrazit všechny hodnocení

Popis

The Dry Aging Bible z vás učiní dokonalé profesionály.  Vůbec poprvé na světě byly všechny důležité aspekty metody suchého zrání shrnuty do jedné publikace. V „Bibli suchého zrání“ najdete vyčerpávající informace, odborné znalosti, návody a překvapivé inspirace. Na více než 330 stranách se dozvíte vše o metodě suchého zrání a rafinaci masa, drůbeže, šunky, uzenin, sýrů a dokonce i ryb v chladničce DRY AGER®.

Tato kniha vysvětluje historii a současné trendy suchého zrání do posledního detailu, včetně těch vědeckých. S úžasnými fotografiemi a podrobnými návody ukazuje příklady, jak zušlechtit maso, jak vyrobit světoznámou šunku a salám nebo jak se věnovat rybám a sýrům. Kniha obsahuje kulinářské tipy s recepty od slavných šéfkuchařů. Kniha vás krok za krokem provede celým procesem suchého zrání v teorii i praxi, od výběru správného masa nebo jiného jídla, přes dokonalou přípravu syrového produktu, použití vhodných nástrojů, výběr správného programu suchého zrání až po přípravu rafinovaného produktu s lahodnými kuchařskými recepty. 

Vybíráme z obsahu:

  • Základy suchého zrání
  • Znalost produktu
  • Praktické ukázky suchého zrání s tipy a triky
  • Vše o SmartAging®
  • Workshopy s pokyny krok za krokem
  • Recepty na zrání masa (hovězí, vepřové, zvěřina, drůbež a jehněčí)
  • Recepty na zrání šunky
  • Recepty na zrání klobás
  • Recepty na zrání ryb
  • Recepty na zrání sýrů
  • Recepty na sušení zeleniny nebo těstovin
  • Recepty na vaření
  • Vše o suchém zrání
  • Množství fotografií nejvyšší úrovně

Specifikace:

  • 336 stran
  • anglický jazyk
  • pevná vazba potažená plátnem
  • Vydavatel : Aaron a Christian Landig
  • Texty a koncepce : Peter Wagner

 

Upozornění:
Většina informací z této knihy se vztahuje k zařízení Dry Ager nové generace Premium S.

specifikace

Kategorie: Příslušenství

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

×

Splátková kalkulačka ESSOX