DRY AGER Bible o suchém zrání masa a jiných produktů
Kód: 7LNDX2041produktů skladem
od 3.000 Kč
od roku 2007
Související produkty
Detailní popis produktu
The Dry Aging Bible z vás učiní dokonalé profesionály. Vůbec poprvé na světě byly všechny důležité aspekty metody suchého zrání shrnuty do jedné publikace. V „Bibli suchého zrání“ najdete vyčerpávající informace, odborné znalosti, návody a překvapivé inspirace. Na více než 330 stranách se dozvíte vše o metodě suchého zrání a rafinaci masa, drůbeže, šunky, uzenin, sýrů a dokonce i ryb v chladničce DRY AGER®.
Tato kniha vysvětluje historii a současné trendy suchého zrání do posledního detailu, včetně těch vědeckých. S úžasnými fotografiemi a podrobnými návody ukazuje příklady, jak zušlechtit maso, jak vyrobit světoznámou šunku a salám nebo jak se věnovat rybám a sýrům. Kniha obsahuje kulinářské tipy s recepty od slavných šéfkuchařů. Kniha vás krok za krokem provede celým procesem suchého zrání v teorii i praxi, od výběru správného masa nebo jiného jídla, přes dokonalou přípravu syrového produktu, použití vhodných nástrojů, výběr správného programu suchého zrání až po přípravu rafinovaného produktu s lahodnými kuchařskými recepty.
Vybíráme z obsahu:
- Základy suchého zrání
- Znalost produktu
- Praktické ukázky suchého zrání s tipy a triky
- Vše o SmartAging®
- Workshopy s pokyny krok za krokem
- Recepty na zrání masa (hovězí, vepřové, zvěřina, drůbež a jehněčí)
- Recepty na zrání šunky
- Recepty na zrání klobás
- Recepty na zrání ryb
- Recepty na zrání sýrů
- Recepty na sušení zeleniny nebo těstovin
- Recepty na vaření
- Vše o suchém zrání
- Množství fotografií nejvyšší úrovně
Specifikace:
- 336 stran
- anglický jazyk
- pevná vazba potažená plátnem
- Vydavatel : Aaron a Christian Landig
- Texty a koncepce : Peter Wagner
Upozornění:
Většina informací z této knihy se vztahuje k zařízení Dry Ager nové generace Premium S.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Příslušenství |
---|---|
Záruka: | 24 měsíců |
Hmotnost: | 0.5 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.