Expres Menu Zbojnické kuře - 2 porce
Kód: 6DK0261produktů skladem
od 3.000 Kč
od roku 2007
Související produkty
Detailní popis produktu
Ať vás čeká dlouhý lov nebo plánujete vícedenní přechod, dovolenou či jiné outdoorové dobrodružství - EXPRES MENU můžete mít neustále po ruce, aniž by vás omezovalo svoji velikostí nebo skladovacími podmínkami. EXPRES MENU jsou hotová sterilovaná jídla, která není potřeba vařit. Jídlo v sáčku jednoduše ohřejete nebo ho bez obav můžete sníst i studené. EXPRES MENU neobsahuje lepek!
Všeobecná charakteristika:
- uvařený, tepelně zpracovaný pokrm určený k ohřevu nebo přímé konzumaci za studena
- skladování v suchém prostředí při stabilní teplotě +1 až +30°C, krátkodobě i při teplotách vyšších (např. z důvodu převozu)
- skladování otevřeného výrobku v chladničce se spotřebou do 48 hodin
- dlouhodobá trvanlivost
- 100% přírodní suroviny bez použití konzervantů a jiných chemických přísad (patentovaná metoda přípravy CTP)
- lehký, recyklovatelný, odolný vícevrstvý obal - dokonalá ochrana proti poškození nebo znehodnocení obsahu i při náročných cestách
- bez lepku
- český výrobek, nositel certifikátu Český výrobek®
Zbojnické kuře
- Kousky kuřecího stehenního masa s paprikovou klobáskou, špekem a cibulí v omáčce zjemněné tvarohem a dochucené rajským protlakem
Složení:
-
Kuřecí maso (31 %), vepřová klobása (vepřové maso 86%, voda, bramborový škrob, sůl, vepřový protein, koření), drůbeží vývar (voda, drůbeží maso a kosti), cibule, uzená slanina (vepřové sádlo), rýžová mouka, kukuřičná mouka, tvaroh, rajský protlak (voda, rajčatový protlak, sůl), řepkový olej, sůl (jedlá kamenná sůl, jodičnan draselný), paprika mletá, pepř
Specifikace:
Porce | 2 |
Hmotnost | 600 g |
Informace pro alergiky | tvaroh |
Výživová hodnota na 100 g | |
Energetická hodnota | 440 kJ / 105 kcal |
Tuky | 6,8 g |
Nasycené mastné kyseliny | 2,45 g |
Sacharidy | 4,8 g |
Cukry | 0,5 g |
Bílkoviny | 6,3 g |
Sůl | 0,72 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ostatní |
---|---|
Záruka: | Dle data spotřeby |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.