Expres Menu Štěpánská pečeně - 1 porce
Kód: 6DK0704Přes 6.000
produktů skladem
produktů skladem
Doprava Zásilkovnou zdarma
od 3.000 Kč
od 3.000 Kč
Odborník na trhu
od roku 2007
od roku 2007
Související produkty
Detailní popis produktu
Ať vás čeká dlouhý lov nebo plánujete vícedenní přechod, dovolenou či jiné outdoorové dobrodružství - EXPRES MENU můžete mít neustále po ruce, aniž by vás omezovalo svoji velikostí nebo skladovacími podmínkami. EXPRES MENU jsou hotová sterilovaná jídla, která není potřeba vařit. Jídlo v sáčku jednoduše ohřejete nebo ho bez obav můžete sníst i studené. EXPRES MENU neobsahuje lepek!
Všeobecná charakteristika:
- uvařený, tepelně zpracovaný pokrm určený k ohřevu nebo přímé konzumaci za studena
- skladování v suchém prostředí při stabilní teplotě +1 až +30°C, krátkodobě i při teplotách vyšších (např. z důvodu převozu)
- skladování otevřeného výrobku v chladničce se spotřebou do 48 hodin
- dlouhodobá trvanlivost
- 100% přírodní suroviny bez použití konzervantů a jiných chemických přísad (patentovaná metoda přípravy CTP)
- lehký, recyklovatelný, odolný vícevrstvý obal - dokonalá ochrana proti poškození nebo znehodnocení obsahu i při náročných cestách
- bez lepku
- český výrobek, nositel certifikátu Český výrobek®
Štěpánská pečeně
- Křehký plátek hovězího masa s jemnou omáčkou z restované cibule a taženého vývaru, která je doplněna kousky vařených vajec.
Složení:
- Hovězí maso zadní (33 %), hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), cibule, rýžová mouka, kukuřičná mouka, vejce, řepkový olej, uzená slanina (vepřové sádlo), sůl. kamenná, pepř.
Specifikace:
Porce | 1 |
Hmotnost | 300 g |
Informace pro alergiky | vejce |
Výživová hodnota na 100 g | |
Energetická hodnota | 428 kJ / 110 kcal |
Tuky | 7,3 g |
Nasycené mastné kyseliny | 0,7 g |
Sacharidy | 3,7 g |
Z toho cukry | 0,3 g |
Bílkoviny | 6,3 g |
Vláknina | 0,2 g |
Sůl | 0,95 g |
Výživová hodnota se může hodnotami mírně lišit.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ostatní |
---|---|
Záruka: | Dle data spotřeby |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.