Expres Menu Hovězí vývar s masem a zeleninou - 1 porce
Kód: 6DK6416produktů skladem
od 3.000 Kč
od roku 2007
Související produkty
Detailní popis produktu
Ať vás čeká dlouhý lov nebo plánujete vícedenní přechod, dovolenou či jiné outdoorové dobrodružství - EXPRES MENU můžete mít neustále po ruce, aniž by vás omezovalo svoji velikostí nebo skladovacími podmínkami. EXPRES MENU jsou hotová sterilovaná jídla, která není potřeba vařit. Jídlo v sáčku jednoduše ohřejete nebo ho bez obav můžete sníst i studené. EXPRES MENU neobsahuje lepek!
Všeobecná charakteristika:
- uvařený, tepelně zpracovaný pokrm určený k ohřevu nebo přímé konzumaci za studena
- skladování v suchém prostředí při stabilní teplotě +1 až +30°C, krátkodobě i při teplotách vyšších (např. z důvodu převozu)
- skladování otevřeného výrobku v chladničce se spotřebou do 48 hodin
- dlouhodobá trvanlivost
- 100% přírodní suroviny bez použití konzervantů a jiných chemických přísad (patentovaná metoda přípravy CTP)
- lehký, recyklovatelný, odolný vícevrstvý obal - dokonalá ochrana proti poškození nebo znehodnocení obsahu i při náročných cestách
- bez lepku
- český výrobek, nositel certifikátu Český výrobek®
Hovězí vývar s masem a zeleninou
-
Silný, pomalu tažený vývar s kousky masa a kořenové zeleniny. NÁŠ TIP! Polévku můžete doplnit nudlemi, vašimi oblíbenými polévkovými těstovinami nebo kapáním (zavářkou). Zahřeje a posílí vždy, když je to potřeba.
Složení:
- hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti, cibule, česnek, bobkový list, nové koření, pepř, sůl), směs zeleniny (mrkev, celer, petržel) (23 %), hovězí maso (15 %), sůl kamenná, pepř
Specifikace:
Porce | 1 |
Hmotnost | 330 g |
Informace pro alergiky | neobsahuje alergeny |
Výživová hodnota na 100 g | |
Energetická hodnota | 144 kJ / 34 kcal |
Tuky | 2,2 g |
Nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 1,7 g (z toho cukry 0 g) |
Bílkoviny | 2,3 g |
Vláknina | 0,6 g |
Sůl | 0,8 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ostatní |
---|---|
Záruka: | Dle data spotřeby |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.