Expres Menu Segedínský guláš - 2 porce
Kód: 6DK0711Přes 6.000
produktů skladem
produktů skladem
Doprava Zásilkovnou zdarma
od 3.000 Kč
od 3.000 Kč
Odborník na trhu
od roku 2007
od roku 2007
Související produkty
Detailní popis produktu
Ať vás čeká dlouhý lov nebo plánujete vícedenní přechod, dovolenou či jiné outdoorové dobrodružství - EXPRES MENU můžete mít neustále po ruce, aniž by vás omezovalo svoji velikostí nebo skladovacími podmínkami. EXPRES MENU jsou hotová sterilovaná jídla, která není potřeba vařit. Jídlo v sáčku jednoduše ohřejete nebo ho bez obav můžete sníst i studené. EXPRES MENU neobsahuje lepek!
Všeobecná charakteristika:
- uvařený, tepelně zpracovaný pokrm určený k ohřevu nebo přímé konzumaci za studena
- skladování v suchém prostředí při stabilní teplotě +1 až +30°C, krátkodobě i při teplotách vyšších (např. z důvodu převozu)
- skladování otevřeného výrobku v chladničce se spotřebou do 48 hodin
- dlouhodobá trvanlivost
- 100% přírodní suroviny bez použití konzervantů a jiných chemických přísad (patentovaná metoda přípravy CTP)
- lehký, recyklovatelný, odolný vícevrstvý obal - dokonalá ochrana proti poškození nebo znehodnocení obsahu i při náročných cestách
- bez lepku
- český výrobek, nositel certifikátu Český výrobek®
Segedínský guláš
- segedínský guláš je připravený z vepřového masa. Kysané zelí dodává jídlu charakteristickou mírně nakyslou chuť. Omáčka je dochucená česnekem a kmínem
Složení:
- vepřové maso (33 %), zelí kysané (zelí, voda, sůl, kmín), hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), smetana, cibule, rýžová mouka, kukuřičná mouka, řepkový olej, sůl kamenná, paprika mletá, česnek, kmín
Specifikace:
Porce | 2 |
Hmotnost | 600 g |
Informace pro alergiky | laktóza |
Výživová hodnota na 100 g | |
Energetická hodnota | 476 kJ / 113 kcal |
Tuky | 8 g |
Nasycené mastné kyseliny | 2,2 g |
Sacharidy | 4,6 g |
Cukry | 1,1 g |
Bílkoviny | 6,8 g |
Vláknina | 0,7 g |
Sůl | 1,1 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ostatní |
---|---|
Záruka: | Dle data spotřeby |
Hmotnost: | 0.05 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.